de kiefte

DE LOCATIE

In de nabijheid van het “stedeke” Diepenheim, het culturele en historische middelpunt van de Hof van Twente, vindt u direct aan de oevers van de Schipbeek deze gezellige familiecamping.

grote foto3Deze landelijk gelegen camping met royaal uitzicht op de Schipbeek, die zich door het romantische Twentse landschap slingert, staat borg voor een vakantie die niet lang genoeg kan duren.

Of u nu rustig weg wilt dromen bij het geluid van grazende koeien of dat u graag een hengeltje uitgooit in de Schipbeek, het kan allemaal in de directe nabijheid van de camping terwijl er ook een pony op de boerderij zelf aanwezig is. 

En natuurlijk moet u niet vergeten de vele fietsroutes uit te proberen waarvan de bekendste u langs de zes kastelen voert die Diepenheim omringen. 

Ook voor de dagelijkse kost kunt u op de boerderij terecht. Kakelverse eieren en natuurlijk verse melk zo van de koe zijn altijd voorradig. De kinderen vermaken zich wel op het speelveld of vinden vriendjes op de campings in de buurt of anders zijn ze te vinden in het zwembad in het buurtstadje Goor. Voor de uitgaande jeugd zijn er in Markelo de Megadancings Bill’s Bar en het landelijk bekende “Dieka van de Kruusweg”.

Wij wensen u veel plezier toe op onze minicamping.

Johan en Minie Rouwenhorst

camping de kiefte